Wilt u graag een goede aed kopen?

Voor onze kleine bed and breakfast wilden we een aed kopen. Aangezien we erg afgelegen zitten en ik soms wel eens hebben zitten denken dat, mocht het misgaan, ik lang moet wachten op hulp. Dus leek het ons een goed plan om een aed te kopen. We hebben natuurlijk wel een goede eerste hulp doos, waar iedereen ook bij kan en zo. Maar een aed apparaat ontbrak nog. Nu moet ik wel zeggen dat wij wel elk jaar opnieuw onze ehbo opfrissen. Je weet natuurlijk maar nooit. Tot op heden hebben we gelukkig nog geen incidenten gehad, en die hoef ik ook niet! Eerst hebben we gekeken waar in ons bed and breakfast we de aed het beste konden gaan plaatsen. Want het is wel de bedoeling dat iedereen het weet te vinden en het is natuurlijk wel een veiliger gevoel als je een aed apparaat in je bereik hebt hangen. En dus we gingen een aed kopen. Eigenlijk hadden we geen idee waar en je hoe zo een ding aanschaft; waar ga je een aed kopen? maar op internet kun je van alles vinden. Er is een aantal websites hoor, maar wij zochten op google op ‘aed kopen’ want wij zijn nu niet echt internet helden dus voor ons was het belangrijk dat we ook vragen konden gaan stellen. We kwamen op de website van aed-webshop.nl. Nadat we de voorwaarden van de de webshop hadden doorgenomen en we een keus hadden gemaakt in welk apparaat we dan zouden willen heb ik eerst via de chat op de website wat vragen gesteld. Deze werden ook netjes beantwoord door de medewerker. Maar we zijn altijd wat huiverig als het gaat om grote bedragen dus hebben we ook nog even gebeld om te vragen naar de voorwaarden om een aed te kopen. Ook daar werden we prima geholpen en zodoende de keus gemaakt voor het apparaat. Het is toch altijd een zoektocht als je zoekt naar dat product waar je zelf eigenlijk niet iets van weet. Je kan het ook niet leuk bekleden met accesoires of zo dus echt mooi is zo een ding ook niet echt als je het mij vraagt. Maar goed het is wel belangrijk.

Wij konden via deze site een goede AED kopen

We hadden inmiddels een keus gemaakt in welk apparaat het beste zou passen in ons situatie, uiteraard in de hoop hem nooit te hoeven gebruiken. De kosten van de apparaten zijn niet gering en de medewerkster kon ons vertellen dat je ook maandelijks een deel kan betalen. Deze wordt dan van je rekening afgeschreven. En zo is het voor een simpele kleine bed and breakfast toch mogelijk om dat deel voor de gasten aan te kunnen bieden.

We zijn heel erg goed geholpen 

Wij zijn blij dat er dus eigenlijk voor elk groot en klein bedrijf de mogelijkheid bestaat op een aed te kopen. Dit zou ook handig zijn voor bijvoorbeeld buurthuizen of buurtschappen. Kortom:

  • De website helpt je goed op weg zelfs voor een leek
  • De uitleg van het personeel is werkelijk uitmuntend
  • De betaalmogelijkheden zijn heel fijn

Ik zou zeker eens op de website gaan kijken als ik u was.