natuurlijke gezichtsverzorging 2

De mooiste van het bal

Ja, dat wil iedereen wel zijn natuurlijk. Voorwaarde is dan wel dat je huid er tiptop uit moet zien. Althans, dat is mooi meegenomen. En dat kan natuurlijk heel gemakkelijk. De huid is gevoelig en heeft verzorging nodig. Hoe beter je je huid verzorgt, hoe beter je huid voor jou zorgt. Een gezonde en glanzende huid is net zo belangrijk als mooie en witte tanden. Of een goed kapsel. Het gehele plaatje moet kloppen. En daarom is huidverjonging een pre. Daarmee wordt bedoeld het jong houden van de huid. En dat kan heel gemakkelijk. Als je er op tijd mee begint.

Hoe eerder je start hoe beter

Omdat je huid zo kwetsbaar is, heb je er voordeel bij om zo jong mogelijk al te beginnen met je huid te verzorgen. Niet alleen je gezicht, je hele huid. Vaak wordt er enkel op het gezicht en de handen gefocust. Toch is het belangrijk om je hele huid te verzorgen. Anders heb je straks een stralend gezicht en zijde gladde handen. De rest van je huid zal er dan ouder uitzien. En dat is helemaal niet nodig. Een goede huidverzorging is iets wat niet moeilijk hoeft te zijn. En het hoeft ook niet veel tijd te kosten. Met een gedegen stappenplan is het reuze simpel.

Stapje voor stapje een stralende huid

Er bestaat een heus zes stappenplan voor je huidverzorging. Dit stappenplan huidverzorging kun je zien als een goede basis voor jouw ochtendroutine. En het hoeft dus niet veel tijd te kosten zoals gezegd. Alles begint met een grondige reiniging van de huid. Een diepte reiniging. Daarna pep je je huid op met een Serum of Complex. Als je dit gedaan hebt dan pak je een 24 uurs gezichtscreme erbij voor een structurele verbetering van de huid. Een masker is ook belangrijk, maar niet meer dan 3 keer per week. En zorgt voor een vitamineboost. UVA straling kan schadelijk zijn, dus niet te veel in de zon. En klaar.