Dentist Eindhoven

Wil je een dentist in Eindhoven, dan kun je terecht bij PC2 tandartsen. Het team daar bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten en assistentes. Daarnaast is er een preventieassistente en een tandarts-endodontoloog. Deze dentist Eindhoven maakt het door het grote team mogelijk voor jou als patiënt om te kiezen bij welke tandarts je het liefst geholpen wordt. De praktijk is in Eindhoven aan de PC Hooftlaan op nummer 2. Je vindt de praktijk daar op de derde verdieping.

Aanmelden als nieuwe patiënt

Je kunt je inschrijven als patiënt via de website of telefonisch. Bij je inschrijving kies je door welke tandarts je behandeld wil worden. Als je altijd deze behandelaar wil, kun je dit ook aangeven. De dentist in Eindhoven is een groeiende praktijk met een dynamisch team van jonge en ambitieuze mensen. Zij willen het verschil maken. Deze dentist in Eindhoven besteed extra aandacht aan parodontologie en endodontie. Het personeel zorgt dat zij geschoold blijven door lezen en bijscholing, maar ook door studiegroepen, themaprojecten en klinische avonden. Zo blijft ook de communicatie up to date.

Werkwijze dentist Eindhoven

De praktijk van deze dentist Eindhoven staat open voor feedback en is bereid te verbeteren waar jij dat wellicht nodig vindt. Als je angst voor de tandarts hebt, zorgen zij voor geduldige behandeling en praten ze over je angsten voordat ze beginnen met je behandeling. Zo wordt het tandartsbezoek voor jullie alle partijen prettiger. Door regelmatig voor controle te komen, kun je vaak ingrijpende en grote behandelingen voorkomen. Kleine dingen als vullingen of gebitsreiniging kunnen vaak op de korte termijn na de controle al gepland worden. De praktijk is op maandag en woensdag tot en met vrijdag van half 8 in de ochtend tot 5 uur ’s middags geopend. Op dinsdag sluiten zij later: om half 9.