software

Bekijk de mogelijkheden voor Erpsoftware online!

softwareOp het moment dat het op kantoor wat minder loopt dan moet je als ondernemer zijnde opzoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Doorontwikkelen is daarbij erg belangrijk. Vandaag kan ik u een hele goede tip geven: bekijk de mogelijkheden voor Erpsoftware online. Bij mij op kantoor liep het de laatste tijd minder en daarom koos ik ervoor om een aantal dingen te veranderen. Ik nam een aantal nieuwe mensen aan en ik koos er ook voor om afscheid van een aantal mensen te nemen. Dit is natuurlijk erg hard maar soms moet dit gebeuren. De software waar wij mee werkte wilde ik ook vervangen. Ik was ervan overtuigd dat het allemaal een stuk sneller en beter kon. Ik koos er daarom voor om het oude systeem er uit te gooien, ik moest alleen nog wel opzoek naar een nieuw en beter systeem.systeemGelukkig heb ik een breed netwerk en daardoor kon ik wat rondvragen bij andere ondernemers. Ik ben toen naar een vriend van me gegaan die min of meer hetzelfde doet als ik. We werken regelmatig samen met onze bedrijven en we zijn absoluut geen concurrenten. Daarom kunnen we elkaar regelmatig handige tips geven en dat was dit keer dus ook het geval. Ik vroeg hem naar goede software en hij zei: bekijk de mogelijkheden voor Erpsoftware online. Ik vroeg hem natuurlijk wat voor systeem dit eigenlijk was en hij vertelde dat je hiermee boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, mensen en bedrijfsprocessen allemaal in een systeem hebt. Dit zorgt voor veel productiviteit en duidelijkheid.

Flexibeler werkennieuwe software

Dit klonk natuurlijk erg goed en dit was zeker een mooie optie voor mijn bedrijf. Ik moest natuurlijk ook gewoon op de prijs letten en volgens hem viel dit reuze mee. Het is het in ieder geval meer dan waard en hij vond dat ik op zijn minst even op de website moest kijken. Hier kwam ik tot de conclusie dat dit systeem helemaal niet duurder is dan het systeem waar ik eerst mee werkte. Een ding wist ik wel zeker en dat was dat dit systeem een stuk beter is dan het oude systeem. Hij zei al:  bekijk de mogelijkheden op zijn minst en dit heb ik vervolgens ook gedaan. Ik kwam al snel een systeem tegen dat mij wel wat leek. Het gaat om het Finance 365 systeem dat €75 per maand kost, een prima prijs. Met dit pakket kan je het volgende:

    • Office 365
    • Financiële administratie
    • CRM en verkoop- en verkoopfacturen
    • Dit was precies wat ik nodig had en daarom besloot ik om voor dit pakket te gaan. Ik betaal nu 75 euro per maand en dit is het zeker waard! Wij werken nu veel productiever en mijn werknemers zijn erg enthousiast over dit systeem. Ik ben in ieder geval erg tevreden en ik kan jullie eigenlijk maar een ding vertellen:  bekijk de mogelijkheden voor Erpsoftware online! Bedankt voor het lezen en hopelijk tref ik u weer bij het volgende artikel.