Alternatief mammografie

Welke alternatief Mammografie is er?

Jaarlijks krijgen steeds meer vrouwen er mee te maken, borstkanker. Enorm vervelend, de meeste zien hun leven al voorbij flitsen. Maar veel vrouwen denken ook dat ze het hebben, hoe kom je er nou achter dat je het hebt? Je kan het internet afzoeken om naar symptomen te kijken die bij borstkankerpassen. Jaren lang gebruiken artsen Mammografie om dit te ontdekken, röntgenstralingen die dan kijken of je borstkanker hebben. Veel vrouwen vonden dit onprettig en weigerde daardoor om nog dit systeem bij zich te laten uitvoeren. Maar is er een alternatief Mammografie.  

Onderzoeken

Onderzoeken om te kijken of je borstkanker hebt zijn voor de meeste vrouwen enorm slopend. Het uren wachten en de onderzoeken, niemand zit daar op te wachten. Er is nu ondanks iets nieuws op de markt gekomen namelijk medische thermografie, dit is een therapie die zonder röntgenstralen kijkt of jij borstkanker kan hebben. Nadat er borstkanker is geconstateerd krijg je dus een behandeling en zou er direct actie worden ondernomen. Een alternatief Mammografie  kan ook een blaastest zijn hierdoor onderzoek je snel of je wel of geen borstkanker hebt. Door de blaastest heb je de uitslag nu binnen zes minuten, enorm snel.  

Thermografie

Thermografie is dus nog een oplossing, hierdoor kan je meerdere ziektes herkennen. Doordat je de borsten scant kan het apparaat door middel van verschillende soorten licht het herkennen. Nu is medische thermografie echt wel een enorme uitkomst, omdat het niet alleen bij vrouwen kan worden gebruikt. Mannen die denken dat ze kanker hebben kunnen met dit apparaat zeker worden onderzocht.